• ALTINŞEHİR MAH. ŞENEL CAD.AKABE SİT. No.79
  • 05462404641
  • info@realimportexport.com

Despre Noi

Despre Noi

Despre Noi

Încredere, Colaborare și Succes în Comerț

Real Trading este o firmă intermediară pionieră care construiește un pod dincolo de granițe între producătorii turci și vânzătorii străini. Cu ani de experiență și o rețea solidă, Real Trading reduce complexitatea comerțului internațional și contribuie la creșterea și succesul partenerilor de afaceri.

Cine Suntem?

Real Trading este o entitate stabilă în lumea afacerilor din Turcia. La baza întemeierii noastre stă viziunea de a ajuta producătorii locali să câștige o vizibilitate mai mare pe piața globală și să ajungă la clienți internaționali. Pe de o parte, promovăm produsele turcești în întreaga lume, iar pe de altă parte, facilităm accesul cumpărătorilor străini la produse turcești de înaltă calitate.

Serviciile Noastre

Real Trading oferă o gamă cuprinzătoare de servicii care furnizează soluții rapide și eficiente pentru nevoile partenerilor noștri de afaceri. Serviciile noastre includ:

  1. Gestionarea Lanțului de Aprovizionare: Gestionăm eficient procesele de la achiziționarea produselor până la stocare și transport.

  2. Cercetare și Analiză de Piață: Furnizăm analize detaliate pentru a identifica piețele țintă și pentru a evalua concurența.

  3. Consultanță în Comerțul Internațional: Oferim sfaturi de specialitate privind procesele de export și import.

  4. Documentație și Proceduri Vamale: Ne ocupăm de toată documentația necesară și de procedurile vamale pentru a simplifica complexitatea comerțului internațional.

De Ce Ne Alegeți?

  • Real Trading dispune de o rețea solidă de producători în diferite regiuni din Turcia.
  • Abordarea noastră centrată pe client ne permite să oferim soluții personalizate pentru nevoile unice ale fiecărui partener de afaceri.
  • Suntem bine informați cu privire la cerințele legale și reglementările actuale în comerțul internațional și monitorizăm îndeaproape schimbările din acest domeniu.
  • Sprijinim extinderea și creșterea partenerilor noștri de afaceri valorificând rețelele noastre de afaceri.

Real Trading este un partener de afaceri de încredere care ajută Turcia să se integreze în arena comerțului global. Colaborând cu noi, puteți profita de oportunitățile comerțului transfrontalier și să vă accelerați creșterea. Contactați-ne și începeți să luați măsurile corecte pentru succesul dumneavoastră în comerțul internațional.

Suntem Aici pentru a Susține Succesul Dumneavoastră!

WhatsApp